IR ogrevanje Ekosen za energetsko učinkovit ogrevalni sistem prihodnosti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
08.05.2023 08:04

V Ekosenu so IR toploto s pomočjo inovativne tehnologije razvili v sodoben način ogrevanja, ki zagotavlja izjemno energetsko učinkovitost in popoln nadzor nad porabo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

IR ogrevanje je način ogrevanja prostorov s pomočjo infrardeče toplote. Poznamo jo že od nekdaj in je najbolj osnoven način ogrevanja. V naš dom prinaša prijetno udobje ter je prijazno do okolja.

Kako deluje IR ogrevanje?

IR paneli delujejo tako, da pretvarjajo električno energijo v infrardečo toploto. To je toplota, ki jo oddaja sonce in ustvari prijetno ugodje na še tako hladen zimski dan. To je enaka oblika toplote, kot jo oddajajo naša telesa in jo tudi najlažje sprejmejo. Ljudje in površine v prostoru, kot so stene, tla in pohištvo, to toploto sprejemajo in jo nato oddajajo nazaj v prostor. To ustvarja prijetno in enakomerno toploto.

Prednosti IR ogrevanja

IR ogrevanje je s svojim načinom delovanja veliko učinkovitejši in posledično tudi prijaznejši do okolja kot običajni ogrevalni sistemi, ki porabljajo ogromno energije s segrevanjem velikih količin zraka. IR ogrevanje skoraj celotno energijo, ki jo porabi za delovanje, pretvori v prijetno toploto prostora. S pravilno izbiro in umestitvijo kakovostnih IR panelov Ekosen ter z njihovim naprednim regulatorjem IR Sun WiFi se učinkovitost ogrevanja še poveča. Hkrati pa je takšno ogrevanje izjemno enostavno za uporabo in omogoča pametno upravljanje tudi na daljavo.

Arhiv naročnika

IR ogrevalni sistem Ekosen

Ekosenovi IR paneli so plod inovativnega razvoja in sodelovanja s priznanimi strokovnjaki. So lepo oblikovani ter narejeni iz vrhunskih materialov in s sodobno tehnologijo. Zato zanje zagotavljajo dolgo garancijo in življenjsko dobo nad 35 let. Imajo lastno proizvodnjo, kar jim omogoča nenehne izboljšave, visoko stopnjo nadzora in okoljsko učinkovitost.

Arhiv naročnika

Njihovi paneli so diskretni in zavzamejo malo prostora, montaža pa je enostavna in jo izvajajo le izkušeni električarji. Ker paneli nimajo gibljivih delov, ni stroškov vzdrževanja, možnost okvare pa je minimalna. Takšno ogrevanje učinkovito odganja tudi vlago in plesen iz prostorov ter omogoča zdravo bivalno okolje in dolgo življenjsko dobo stavb.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

Sposojene vsebine