Dan oprtih vrat podjetja Petre šotori - hale d.o.o.

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.03.2023 02:22

Predstavitev tradicije Spodnje Savinjske doline

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petre šotori – Hale D.o.o

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu smo podjetje Petre šotori-hale d.o.o. lani novembra odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in ponuja predstavitev naših aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih naših storitev. V Showroomu je možno otipati ter videti naše materiale ter izdelke, ogledati si vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore.

V četrtek, 9. marca 2023 smo za vse stranke, poslovne partnerje in interesente organizirali DAN ODPRTIH VRAT. Poleg ponudbe podjetja Petre šotori – hale d.o.o. smo obiskovalcem prestavili tudi tradicijo Spodnje Savinjske doline, kjer ima naše podjetje svoj sedež. Tako so bili z nami hmeljarski starešina, hmeljska princesa, domača pivovarna in slovenski harmonikar. Na dnevu odprtih vrat smo stkali nove vezi, utrdili že obstoječe in sklenili nekaj novih poslov.

Petre šotori – Hale D.o.o
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?