KVADRATI

1. decembra bomo objavili novo ponudbo

Moja elektrarna

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika
Primož Tručl, direktor podjetja Moja elektrarna
Arhiv naročnika

Za posvet pred vlaganjem v naše sončne elektrarne mi lahko vedno pišete na moj elektronski naslov primoz.trucl@mojaelektrarna.si ali nas obiščete na sedežu podjetja. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v največjem projektu vlaganja prebivalstva v ohranjanje okolja!

3 koraki do vaše naložbe

1. Zakupite lahko od 1 do 50 sončnih modulov po 1500 evrov za kos. Donos na naložbo se izplačuje enkrat na leto v višini 45 evrov za sončni modul, kar ustreza letni obrestni meri  v višini tri odstotke.

2. Najem najpreprosteje opravite na naši domači strani www.mojaelektrarna.si, kjer v zavihku Želim sodelovati izberete želeno število sončnih modulov in si natisnete svoj izvod splošnih pogojev poslovanja. Zakup lahko opravite tudi osebno v naših poslovnih prostorih na Partizanski cesti 5 v Mariboru, po telefonu 059 102 858 ali elektronski pošti info@mojaelektrarna.si.

3. Po prejemu nakazila za zakup izbranega števila sončnih modulov vam bomo po pošti poslali pogodbo, dokazilo o vplačilu in certifikat, iz katerega bo vidno, da so sončni moduli zakupljeni na vaše ime. Obresti začnejo teči z dnem plačila.

Nekaj naših največjih projektov za zakup sončnih modulov in aktualni projekt SE Novo mesto Q2

Od več kot 50.000 sončnih modulov v sklopu naših sončnih elektrarn, ki smo jih namenili za zakup, je trenutno na razpolago le še približno 700 sončnih modulov na aktualni sončni elektrarni SE Novo mesto Q2 (njena predhodnica, SE Novo mesto Q1, je bila v celoti razprodana v prvi polovici leta).
Arhiv naročnika
SE Kamnik 1; 5555 modulov
Arhiv naročnika
SE Kidričevo 1; 4545 modulov
Arhiv naročnika
SE Kidričevo 2; 4500 modulov
Arhiv naročnika
SE Borovnica 1; 3960 modulov
Arhiv naročnika
SE Zorenci 2; 3280 modulov
Arhiv naročnika
SE Zorenci 1; 2275 modulov
Arhiv naročnika
SE Gradišče pri Materiji; 2170 modulov
Arhiv naročnika
SE Kamnik 2; 2128 modulov
Arhiv naročnika
SE Celje 1; 2063 modulov
Arhiv naročnika
SE Novo mesto Q1; 2000 modulov
Arhiv naročnika
Moja elektrarna
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?