Zaradi treh spolnih napadov na osebe, mlajše od 15 let, ovadili voznika šolskega avtobusa

M.R.
28.03.2023 12:43
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

To so sporočili s koprske policijske uprave, kjer dodajajo, da so ovadbo vložili pretekli petek. Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen do petih let zapora, so še dodali.

Po naših neuradnih informacijah naj bi šlo za napade na tri različna mladoletna dekleta. 

Primorske novice so v začetku februarja poročale, da naj bi na osnovni šoli na Škofijah starši prijavili neprimerno vedenje voznika šolskega avtobusa do nekaterih učenk. Časnik poroča, da naj bi šlo za 60-letnega domačina, primer pa da je policiji prijavila ravnateljica Vlasta Baraga

Po poročanju medijev naj bi osumljenec v enem primeru 13-letnico proti njeni volji dve uri zadrževal na avtobusu, jo spolno nadlegoval, ji govoril opolzke besede in jo nato spustil, da je v šolo pritekla vsa objokana. Uradne potrditve za to zgodbo Primorske novice niso dobile, je pa predsednica sveta staršev na šoli Oskarja Kovačiča Neja Bonbek Natek povedala, da so starši prepoznali neprimerno obnašanje. Šola je nato dosegla, da 60-letni voznik otrok od prijave dalje ni več prevažal.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta