Voznik je po trčenju umrl v bolnišnici

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
08.02.2023 11:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nesreča se je zgodila na cesti med Litijo in Zagorjem.
Sašo Bizjak

Nekaj po 12. uri se je včeraj na glavni cesti med Litijo in Zagorjem, v bližini naselja Renke, zgodila prometna nesreča, zaradi katere je umrl voznik osebnega vozila. 23-letni državljan Poljske je vozil tovorni avtomobil znamke Peugeot boxer, poljskih registrskih oznak, po lokalni cesti, iz smeri Konjščice proti glavni cesti. Ko je pripeljal do križišča z glavno cesto, je zavil levo na prednostno cesto, pri tem pa odvzel prednost 85-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Litije proti Hrastniku.

Vozili sta trčili, pri tem pa se je voznik osebnega avtomobila hudo poškodoval in bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v UKC Ljubljana, kjer je kasneje umrl.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?