zadnje objavljene

pogledi

več
Paola Subacchi, profesorica mednarodne ekonomije na londonski univerzi Queen Mary Global Policy Institute, Project Syndicate

mnenje

več

V krvavem obračunu v Murski Soboti en človek umrl

Andrej Bedek, Vestnik
05.02.2023 08:59
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Zauneker/Vestnik

Okoli 18.30 so policisti posredovali v bližini avtobusne postaje v Slomškovi ulici in pred blokom v Vrtni ulici, saj so prejeli prijavo, da se na teh lokacijah odvija fizično nasilje. Sprva je šlo za verbalni spor, kasneje pa je prepir eskaliral v pretep, v katerem je bilo uporabljeno hladno orožje, en človek pa je bil z njim smrtno poškodovan.

Zločin se je zgodil v Vrtni ulici v Murski Soboti.
Jure Zauneker/vestnik
Jure Zauneker/Vestnik

Policija o incidentu podrobnosti ne razkriva, saj preiskava še poteka, je pa tiskovna predstavnica murskosoboške policijske uprave Suzana Rauš potrdila, da so policisti udeleženega v pretepu, ki je s kraja pobegnil, izsledili malo pred 19. uro. Ker je bil tudi on poškodovan, so ga odpeljali v bolnišnico.

Jure Zauneker/Vestnik
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?