KRONIKA

Po treh letih od tragične nesreče umrla študentka, ki se je na Štuku zadušila s prekmursko gibanico

A.L.
23.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pred tremi leti je na tradicionalni študentski zabavi Prekmurska gibanica prišlo do tragične nesreče, v kateri se je študentka med tekmovanjem zadušila z gibanico. Po poročanju portala Sobotainfo je zdaj umrla.

Spomnimo, leta 2019 se je na Štuku odvila tradicionalna študentska zabava Prekmurska gibanica. Med tekmovanjem, kdo lahko hitreje poje prekmursko gibanico, se je mlada študentka z jedjo zadušila. Reševalci so jo oživljali več kot pol ure, nato pa jo odpeljali v mariborski klinični center.

V spomin na Tadejo Gregorec objavljamo njen zadnji zapis; ki ga je 15. novembra 2019 - nekaj dni pred njeno tragično...

Objavil/a Žok Puconci dne Torek, 22. november 2022

Od nje so se poslovili tudi v ženskem odbojkarskem klubu Puconci, kjer so zapisali: "V spomin na Tadejo Gregorec objavljamo njen zadnji zapis, ki ga je 15. novembra 2019 - nekaj dni pred njeno tragično nesrečo - naredila kot naša uradna statističarka v Zeleni dvorani. V spominu mnogih njenih odbojkarskih soigralk, trenerjev, kolegov statistikov in navijačev našega kluba bo Tadeja za vedno ostala v spominu kot izjemno veselo in prijazno dekle. Tadeja nas je danes po treh letih tiho in dokončno zapustila, resnično na žalost nas vseh v samem cvetu mladosti. Veliko prezgodaj, s preveliko vprašanj zakaj in z veliko praznino, ki jo je zapustila med nami. Tadeja, počivaj v miru."

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?