Na Ptuju policisti pridržali 25-letnika, ki je v lokalu kršil javni red in mir

M.D.
06.01.2024 13:46

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 284 klicev, od tega 95 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na območju Policijske uprave Maribor so med 5. uro včeraj in 5. uro danes obravnavali 16 kaznivih dejanj, 14 prometnih nesreč prve kategorije, štiri prometne nesreče druge kategorije, v katerih so bile štiri osebe lahko telesno poškodovane ter osem prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 na javnem kraju. En kršitelj je bil pridržan na javnem kraju, en v zasebnem prostoru.

"Policisti policijske postaje Ptuj so bili včeraj malo pred 18. uro napoteni v lokal na Ptuju, kjer je javni red in mir kršil 25-letni moški. Ta se kljub opozorilom policistov ni umiril in je nadaljeval s kršitvijo, zato so policisti zoper njega odredili pridržanje," so sporočili iz PU Maribor.

 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta