KRONIKA

Moški iz Lucije osumljen za 28 vlomov

STA, A.L.
24.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Za podobna dejanja je že bil obsojen, sumijo pa, da je izvršil tudi nekatere vlome, ki še niso preiskani, zdaj je v pridržanju.

Na policijski postaji v Piranu so od lanskega novembra obravnavali več vlomov v trafike, gostinske lokale, pekarne in razne pisarne v Portorožu in Luciji. Vlomilec je kradel denar in cigarete.

Ko so 17. januarja obravnavali vloma v dve trafiki v Portorožu, so na podlagi obvestil in dokazov kot storilca prepoznali 46-letnika, v preteklosti že obsojenega za tovrstna kazniva dejanja. Naslednji dan so ga zalotili, ko se je naslanjal na vrata pekarne, da bi jih na silo odprl. Policista sta mu odvzela prostost.

Zaradi utemeljenega suma predhodnih vlomov sta odredila pridržanje. Naslednji dan so osumljenega s kazensko ovadbo privedli na okrožno sodišče v Kopru, kjer je preiskovalna sodnica zanj odredila sodno pridržanje, so pojasnili na Policijski upravi Koper.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?