(FOTO) Policija išče drzno kradljivko, ki je oropala že več ljudi

M.R.
30.03.2023 08:39
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotorobot tatice na območju PU Koper.
Pu Koper

Policisti so ugotovili, da ženska vstopi v poslovni prostor, nato pa pod pretvezo, da mora zamenjati denar, oziroma kakega drugega izgovora zamoti prodajalko ali stranko in jim odtuji denarnico, torbico ali gotovino iz predala. 

Oškodovanci so policistom povedali, da je ženska stara med 30 in 40 let, je srednje postave, temnejše polti in ima daljše črne lase, splete v kito. V času izvrševanja kaznivih dejanj nosi kapo s šiltom in govori v slabi italijanščini. 

Fotorobot
Pu Koper

Policisti zaposlene v manjših poslovnih prostorih, predvsem v mestnih središčih, kjer je običajno le en zaposlen ter ima redke stranke, opozarjajo na previdnost in jih pozivajo, naj ravnajo samozaščitno. 

Hkrati pozivajo vse, ki bi osebo s fotorobota prepoznali ali imeli o njej kakršnekoli druge informacije, da to sporočijo na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta